Zgjedhja e ngjyrës së duhur është e rëndësishme kur hartoni uebfaqen tuaj. Duke aplikuar ngjyrat më të mira, mund të krijoni një faqe në internet interesante që tërheq më shumë vizitorë. Problemi me marrjen e ngjyrës së duhur është se ju nuk e dini kodin HTML. Në ditët e sotme, ju lehtë mund të merrni ngjyrën HTML duke përdorur një imazh të mbledhësit të ngjyrave në internet.

Meqenëse imazhi i mbledhësit të ngjyrave në internet është i lehtë për t’u përdorur, ky mjet në internet është krijuar për të gjithë, veçanërisht për ata që duan të gjejnë detajet e ngjyrave specifike. Në veçanti, ky mjet është i përsosur për projektuesit në mënyrë që ata të mund të luajnë me ngjyra sa herë që dëshirojnë dhe të zgjedhin atë të duhurin.

Check Your Image Color
Enter image name : You must insert 4 word


This graphic has 20 dominated colors, which include Pistachio Flour, Viridian Green, Alligator Gladiator, Kettleman, Uniform Grey, Steel, Fern Frond, Celestial Dragon, Tin, Chlorophyll, Dark Lime Green, Parakeet, Siskin Sprout, Luscious Lime, Ikkonzome Pink, Lavender Pink, Red Cedar, Monarch Migration, Infrared Burn, Byzantine. It makes so beautiful color combination inspired from this image.

Color data for :

ColorHexRGBName
#489000rgb (72, 144, 0)Pistachio Flour
#c0d8d8rgb (192, 216, 216)Viridian Green
#484818rgb (72, 72, 24)Alligator Gladiator
#606060rgb (96, 96, 96)Kettleman
#a8a8a8rgb (168, 168, 168)Uniform Grey
#787878rgb (120, 120, 120)Steel
#607818rgb (96, 120, 24)Fern Frond
#901860rgb (144, 24, 96)Celestial Dragon
#909090rgb (144, 144, 144)Tin
#489018rgb (72, 144, 24)Chlorophyll
#78c000rgb (120, 192, 0)Dark Lime Green
#78a848rgb (120, 168, 72)Parakeet
#789030rgb (120, 144, 48)Siskin Sprout
#90a878rgb (144, 168, 120)Luscious Lime
#f09090rgb (240, 144, 144)Ikkonzome Pink
#d890d8rgb (216, 144, 216)Lavender Pink
#d87878rgb (216, 120, 120)Red Cedar
#c07848rgb (192, 120, 72)Monarch Migration
#d83030rgb (216, 48, 48)Infrared Burn
#c030a8rgb (192, 48, 168)Byzantine